Citāts

ŠriLankas vilinājums 6. Kā pareizi pagatavot kalmārus un citus jūras mošķus

Pareizā atbilde – kā gribas tā arī gatavojiet. 🙂

Darbība pirmā  – aizbraukt ar noīrētu mopēdu līdz tirgum un nopirkt to kas patīk.

Darbība otrā – sagatavot visu nepieciešamo!

IMG_0595

Kalmārus notīrīt. Zivis izķidāt. Notašķīties ar kalmāru tinti virs jebkuras saprašanas, jo tas ir jautri.

IMG_0597

Kā rezultātā

IMG_0604

Daudz nedomājam cepam

IMG_0607

Zivs arī tiek sagatavota

IMG_0610

Ļoti gribās ēst

fullsizeoutput_5e6

Tuncis – vienkārši apcepts uz oglēm. Nekā sevišķa.

Kalmāri – sojas ingvera mērcē ar mazliet “garšvielām no vietējās saimnieces plauktiņa” Izcili.

Piedevas – folijā  uz oglēm cepti kartupeļi. Normāli.

Vietējais alus – nekā sevišķa.

Kopējā iztērētā summa zem $10 neskaitot alu.

Paldies par uzmanību.

 

 

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s